Som min mammas sambo säger...

Även en hingstkuk glappar i en diskbalja

Tillbaks till det gamla

jag har saknat min gamla design så jag tar tillbaka den :)

10 anledningar att inte flytta hem till mamma igen efter 6 år hemifrån

1. Du blir väckt av hennes röst
2. Du blir kallad piga
3. Du får så kallade "pigsysslor" att göra på dagarna
4. När du städar köket i 3 timmar så får man höra "bra"
5. Du får skäll om maten inte är klar när hon kommer hem
6. Det ska vara tyst efter 21.00
7. Hon går upp tidigt (6.30) och tycker hon kan föra liv för att "det är faktiskt morgon nu"
8. Hon märker om man hoppar över lunchen eller om man äter extra mycket godis en dag
9. Du måste äta rester till lunch
10. Du får inte äta vad du vill, ha på dig det du vill och hon ska alltid veta vad man har för planer för dagen och när man kommer hem

Som vanligt...

...gör du mig bara besviken

det är kanske dags att säga upp kontakten snart?

Att äta juuulbord

Helgen blev underbar! I fredags var jag som sagt på julbord med bästa GB-glace! Tack för att jag fick följa med!! Underbart! Tyvärr är dock folket lite sega så kl. 21.30 så var vi bara 6 st kvar. Vi bestämde oss för att åka in till stan, ja, eliten då, Jag, Anna och Oscar... så va vi bara 3 :D

Träffade för övrigt min far där inne på wärdshuset i Gamla Linköping, trevligt med kommunikation.. igen av oss visste att den andre var där :)

Men men... in till Platå för mer förtäring, (än så länge hade jag hållt mig någorlunda på mattan och faktiskt tagit det lugnt) Men där inne träffade jag Jennie. Ajaj, munnen går i ett och Jennie springer till baren i ett. Jag kommer inte ihåg hälften av vad vi pratade om (vi är nog lika pratglada båda 2) men jag tror inte att de som vi från början var där med märkte av oss speciellt mycket. Lustigt det där, att vi har så mycket att prata om när vi inte rör oss i samma kretsar direkt...hmm Men tack iaf Jennie för en mycket trevligt kväll och mycket goda drinkar!! (Jag vet ju att du läser det här.. snarast...hehe)

Vaknar bakis på lördagen, vilket jag inte skulle göra... försöker dölja det för mamma och anders men det går sådär. somnar i soffan precis innan gästerna kommer och är inte alls klar när det kommer folk genom dörren. Seg som satan försöker jag ändå vara lite social innan det bär av ot Gamla Linköpings wärdshus...igeeen...men den här gången får jag köra turbomercan!! Två gånger om mellan stan och Berg eftersom vi var för många personer! Weeeee...Fort satan :D

Jaja, ska inte gå igenom hela kvällen men helgen var iaf mycket lyckad och jag tror inte att jag o Sibbe gjorde av med några pengar direkt. Vilket är det viktigaste (då vi inte har några typ)

Så nu sitter jag här ute i Berg och försöker spendera så lite pengar som möjligt genom att inte göra nåt. Så nu ska jag äta lite lunch och sen ta en promenad med hundarna om det kan sluta regna. Sen ska jag börja pigarbetet åt mamma och dammsuga övervåningen och fundera ut nåt att äta till ikväll!

Knäckbak hos dig Anna på onsdag? Ischoklad med kanske? Vem är på?? :D Alla är bjudna....typ...eller inte, fråga gärna först :P


Snaaart börjar livet....

Jag får helt enkelt ta och vänta ett tag till. Den 26:e januari åker jag och Sibbe till Thailand & Dubai, när vi kommer hem den 21 februari så flyttar vi in i nya lägenheten på Bielkegatan. (precis på andra sidan gatan från resecentrum). Den 9:e mars börjar jag jobba på GB-glass igen (:D) och då tjänar vi lite mer pangar jag o Sibbe :)

Jag får vänta tills dess...

Just nu går jag mest bara omkring och känne rmig misslyckad. Typ... Känns inget bra alls, men vem vill ha en när man bara kan jobba i 7 veckor?

Som tur va händer det lite tills dess som förhoppningsvis gör så att tiden går fooort!

Idag ska jag på julbord med GB-glass och söta Anna (som för övrigt slog en vurpa av hästen igår, ajaj) Det är så kul att klä upp sig!
Iorgon ska jag på julbord med familjen, (kära bror kommer hem!!) men då ska jag vara nykter och köra mamma & Anders merca!!! En gång om året kör jag den och det är när vi ska på julbord :)

För övrigt så bor vi numer i Berg i min mammas källare för att köra det sista spara-inför-resan-rycket. Så nu ställer vi bilen med så att inte den kostar mer pengar för den jäveln går ju ta mig faan bara sönder hela tiden!! Nu tar jag bussen istället!!

Vem vill baka knäck medmig nästa vecka? Jag vill ha knäck!! :)

Mer jul...ge mig... MER JUL!!

Så ge mig trettio grader kallt,
tomtar överallt
och en skog av gröna granar.
Jag vill ha snötyngda hus,
tusentals ljus,
kulörta kulor i drivor,
bjällerklang
som ackompanjemang,
på alla julens skivor.

Ge mig en svårknäckt nöt,
sötare gröt,
djupare dopp i grytan,
glittrigare glim
och grötigare rim
och mer Arne Weise i rutan.
Jag vill ha rymligare säck,
segare knäck,
fetare fläsk från grisen,
krimsigare krams,
längre långdans
och raskare räv på isen.

RSS 2.0