Runaway


So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray/../

Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile /../

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train /../

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain

Att tappa en del av sig själv...bara så där

Vaknade 45 minuter för sent (O ändå var klockan bara 6.00). Öppnade ytterdörren försiktigt (i bara trosorna) efter att först stått och analyserat i "titthålet" på dörren om det verkligen inte va någon i trapphuset. Öppnade bara några centimeter, precis så mycket att min hand fick plats. Sen slet jag corren genom springan och drämde igen. Tog på mig ett linne och sen en tröja. Letar några sekunder efter mine jeans jag skulle ha på mig innan jag kommer på att de hänger inne i badrummet. Men självklart, för en gång skull har han gått upp utan att jag sagt till 10 ggr och har gått in på toan. Så jag sätter mig vid köksbordet, jag menar, jag har ju ändå 5 minuter innan jag ska vara utanför dörren.

Så där sitter jag, med långärmad tröja och hotpants, läsandes tidningen. Då kliar det lite på näsan, ni vet så där som det kliar lite överallt på mornarna och vad gör man. Jo, man tar högerhanden och rör den mot huvudet samtidigt som man läser. När fingret nuddar näsan känner jag att något inte står rätt till. Nageln har lossnat. Men jag hinner inte tänka efter, jag är ju sen. Så jag springer in i badrummet samma sekund som pojken springer ut och ska ta på mig byxorna. Eftersom jag i alla fall har några gram (kilo) mer fett nu än när jag var 15 så går det inte lika smidigt att sätta på sig byxorna nu för tiden, trots att hjärnan tror det och vips så har en nagel till flygit av.

Nu är jag 20% mindre hel...(trots att det kompenseras med en del plåster)

Att vara mindre värd

Varför är men det bara för att man är tjej och ung?
Jag märker det mer och mer varje dag.
Vi va på Cloetta center i lördags och kollade på matchen där. Jag gick iväg till baren och skulle köpa öl och eftersom jag hade gympaskor på mig istället för höga klackar så räckte bardisken ganska långt upp. Försöker sträcka på mig men ingen ser mig... Det är heller ingen annan som vill ha öl utan jag är den enda som försöker få 2 bartendrars uppmäksamhet. Detta ser killen brevid mig. En lång, kraftig kille som bara behöver lyfta armen några centimeter. Då tar de människan på hans andra sida som precis kommit dit...:O Så han får ropa igen på den andra som tror att han vill småprata innan han tillslut får fram till den (ickeserviceangelägna-) bartendern. Jag får beställa och säger sedan. "-tack så jättemycket för hjälpen! Det behövs när man är liten." (O då är jag inte överdrivet liten heller...)

Att köpa bil 2

image23

image24


Vad tycks??

Att köpa bil

En Audi A4 blev det. Silvermetallic -98. 47,000:-

Give me Vuxenpoints!!!!!!

HJÄÄÄÄÄÄLLLPPP!!!

Ok, vänner!
Nu är det bråttom.. Sjukt bråttom.
Jag har blivit bjuden på Sibel´s releaseparty i Sthlm på tisdag. (Tackar min glappa käft för det) Röda mattan och kändisar....
Jag har gått på studielån typ hela mitt liv! Jag har inga kläder!!!!!!! Inga sånna fina... ingen väska heller, eller fina skor... O smycken då????? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååå
PLZZZZZ!! HELP ME!

Pleeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz...

Att träffa Sibel

Igår fick jag träffa Sibel, hon sjöng på matchen mellan LHC-skellefteå. Jättehärlig tjej! Fick en autograf och en kram! Så nu gjorde jag alla killar jag jobbar med avundssjuka.
Moahahaha

Att gå ner sig

Vad har hänt med Robin Söderling?
Va inte han jättesnygg förut i början på karriären?
Nu ser han bara
..bara..
...normal ut...

Kanske har han blivit vuxen..

Att köpa bil

Nu lutar det mer åt Audi A3. Låter det bra? Eller kanske Volvo v40 som innan eller kanske Saab 9-5 fexifuel? Miljöbil? Det låter vuxet..

/Kicki *Samlar vuxenpoäng*

Att ha en hero

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
Theres someone reaching back for me
Racing on the thunder and rising with the heat
Its gonna take a superman to sweep me off my feet

Att vara på G

Nu kommer det
Det vi alla väntat på
Spännningen är ooolidlig
Det går nästan att ta på
Nästan att smaka
Känner ni?
Pirret
Jublet
Skägget
Svetten
Tårarna
Slutspelet



Att vara en hora

Igår när jag stod utanför bk och rökte kommer det en tjej och halvskriker på fjortisspråk:
"Asså.. Jag gick fram till poliserna nyss o asså,  jag skulle bara säga Hej o de bara: -Måste du klä dig som en hora? (Hon hade väldigt vågade trancekläder på sig) O jag bara ehh ursäkta o de bara -Ska vi plocka in dig eller?
Jävla idioter!"

RSS 2.0